Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
Børnehuset Vandkunsten
Sommer og sjov, oversigtsfoto

Aktiviteter

Læs om børnehusets forskellige aktiviteter her:

Traditioner i Børnehuset Vandkunsten

Fastelavn

Vi holder fastelavnsfest for børn og personale. Alle møder op udklædte og vi slår katten af tønden. Derefter er der fastelavnsboller og lidt at drikke. Vi klipper og klistrer i tiden op til fastelavn.

Påske

Påskefrokost for børnehaven, hvor alle børn medbringer en lækker ret til en fælles buffet. Vi køber brød og smør. Vi dækker op efter årstiden.

Afslutning for skolebørn

Ugen før børnene har sidste dag, så holder vi en diskofest i flotteste stil med glitter og drinks for de ældste børn. Den sidste dag holder vi afslutning for om formiddagen med alle børn i børnehaven. Senere, om eftermiddagen er der kaffe og kage, som forældrene har bagt og når det hele er slut, så hopper skolebørnene ud af vinduet i glasgangen.

Naturdag

Vi har naturdag en gang om ugen, hvor vi laver alt muligt spændende. Følg med i kalenderen. Vi deltager også i Slotsgårdens naturdag en gang om året, sammen med alle de andre børnehuse.

Sankt Hans

Vi tænder bål på legepladsen, hvor vi sender heksen til Bloksbjerg og spiser grillet pølser med brød bagefter.

Idrætsdag

Børnehaven deltager i idrætsdag en gang om året sammen med de andre børnehaver. Vuggestuen afholder deres idrætsdag sammen de andre vuggestuer og dagplejen her på vores legeplads.

Kaffe på kanden, legetøjsdag og pop-up aktivitet.

Den sidste fredag i måneden har vi legetøjsdag, hvor børnene må medbringe legetøj hjemmefra. Om eftermiddagen er der en hyggelig aktivitet for alle børn og forældre, som husrådet står for og der er kaffe på kanden imens.

Sommerfest

Vi afholder sommerfest for alle børn, forældre og personale. Det er et udendørs grillarrangement, hvor alle medbringer noget til fælles salatbord og kød til eget forbrug. Der er hygge og snak omkring bordene imens børnene leger.

Julefrokost

Julefrokost for børnehaven, hvor alle børn medbringer en lækker ret til en fælles buffet. Vi køber brød og smør. Bordet er fint dækket og børnene må gerne være festklædte.

Decemberhygge

Vi hygger og synger hver dag og der kommer nisser med hjem til børnene på skift. Vi pynter et juletræ til Hovedgaden og et til os selv. Vi laver julegaver med børnene og besøger kirken. De ældste børn laver Luciaoptog og deler lusekatter ud. Hvis der er tid, så bager vi julekager med børnene eller triller kugler. Vi klipper og klistrer i løbet af december.

Juleafslutning

Vi holder en hyggelig, udendørs afslutning på december og ønsker hinanden glædelig jul med varm kakao, kaffe og te, samt æbleskiver ad libitum. Der er bål og hyggelys på legepladsen. Personale og forældre snakker og hygger sig imens børnene leger og spiser de sidste julegodter. Børnene får deres julegaver med hjem og måske kommer der en hemmelig gæst med poser? HO HO HO.

Se mere i vores årsplan!

Selvbetjening

Find det hurtigt:

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Aktiviteter